Кейтлин Луск е любимото сопрано на легендарните Енио Мориконе и

...
Кейтлин Луск е любимото сопрано на легендарните Енио Мориконе и
Коментари Харесай

Кейтлин Луск ще пее във филм-концерта „Lord of the Rings: Завръщането на краля“

Кейтлин Луск е обичаното сопрано на именитите Енио Мориконе и Хауърд Шор. Името ѝ е известно в редица международни опери и концертни зали най-много като част от спектакъла „ Властелинът на пръстените Live in Concert ”. На 16 ноември гласът ѝ ще ни придвижи назад в Средната земя, през най-легендарните борби, които поставят завършек на един от най-успешните филми в историята на киното. Точно 4 години откакто се насладихме на втория филм в зрелищен формат, в Арена Армеец ще бъде излъчена последната, феноменална част – „ Завръщането на краля “ на голям HD екран и с над 250 души хор и оркестър на сцена. Това ще е и евентуално заключителната среща на почитателите с кино лентата и тяхното сбогуване с трилогията в подобен впечaтляващ формат.

„ Музиката на Хауърд е толкоз въздействаща, че хората просто се свързват с кино лентата, стават част от него. А аз ще имам най-хубавата панорама на 16 ноември – от центъра на Арена Армеец към публиката и всички страсти, които следва да изживее “ – споделя Луск.
 Кейтлин Луск NOVA
Кейтлин е единствено на 15, когато приема задачата да пее на елфически в ненадминатата фентъзи сага и значимата ѝ роля я изстрелва на сцените на Радио Сити (Ню Йорк), Роял Албърт Хол (Лондон), Операта в Сидни. Талантът и дългогодишният ѝ опит сблъскват ненадминатия ѝ глас с някои от класиките на Дисни, Moon River, Titanic, а неотдавна е солист в Gladiator Live с музиката на Ханс Цимер, с което се трансформира в една от най-гъвкавите и всестранно развити солисти в сектора.

Друга значима фигура по време на шоуто ще бъде диригентът Давид Райц . Той дирижира планове с оркестрите Норддойчер рундфунк - Хановер, Радиосимфоничния оркестър в Дъблин, Радиосимфоничния оркестър в Пилзен. Популярен е и в осъществяванията си на кино музика, измежду която е „ Карибски пирати “, „ Хари Потър “, „ Джеймс Бонд “, „ Властелинът на пръстените “. На 16 ноември пред швейцарския маестро ще застане следващата нелека задача – тричасовият завършек на трилогията, в който музиката участва допълнително от два часа и половина! „ Като опера на Вагнер! Както споделя Саруман – имаме работа за извършване “, споделя Райц за спектакъла в Арена Армеец.-->

Билетите за LORD OF THE RINGS: THE RETURN OF THE KING IN CONCERT на 16 ноември в Арена Армеец са на цени от 70 до 120 лева Ще ги намерите в OMV и мрежата на Eventim.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР