Кейти Прайс се намеси в дебата за тормоза“ на Биг

...
Кейти Прайс се намеси в дебата за тормоза“ на Биг
Коментари Харесай

Кейти Прайс разкрива остра гледна точка за драмата на Биг Брадър на знаменитостите на Екин-Су на фона на спора за „тормоза“ на Ofcom

Кейти Прайс се намеси в дебата за „ издевателството “ на Биг Брадър на звездите, защото шоуто на ITV е наранено от недоволства от Ofcom.

Над 100 фенове се оплакаха на медийния надзирател предходната седмица за това по какъв начин някогашната съквартирантка Ekin-Su Cülcüloğlu, на 29, е била третирана след изгонването й предходната седмица. Мнозина почувстваха победителката на Острова на любовта, когато тя се появи в Late and Live, откакто беше изгонена от къщата.

Водещите на звездите Big Brother Уил Бест и Ей Джей Одуду зададоха на Екин-Су някои сложни въпроси за времето, прекарано в къщата. Риалити звездата настоя, че не е била показана вярно в шоуто, макар че не е видяла никакви фрагменти по това време. Съобщава се, че от този момент Ekin-Su се е отдръпнал от огромния край довечера.

Мнозина смятаха, че Уил и Ей Джей бяха прекомерно твърди с Екин-Су предходната седмица, само че не и Кейти! Бившият блестящ модел, 45, поддържа водещите на Celebrity Brother. Говорейки в своя подкаст Шоуто на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР