Кейти Прайс се е подразнила, че иска дъщерите й да

...
Кейти Прайс се е подразнила, че иска дъщерите й да
Коментари Харесай

Кейти Прайс иска дъщерята Принцес да знае, че „никога не се е предавала, когато нещата са ставали трудни“

Кейти Прайс се е подразнила, че желае дъщерите й да могат да кажат, че е била „ мощна “ майка, която „ в никакъв случай не се е предавала даже когато нещата станаха сложни " и " направи всичко " за тях.

Бившият блестящ модел, 45, има пет деца, в това число Харви Прайс, 21. Тя споделя Джуниър Андре, 18, и принцеса Андре, 16, някогашния й брачен партньор Питър Андре, на 50. Тя посрещна най-малките си деца Бъни Хейлър, на девет, и Джет Хейлър, на 10, с последния си някогашен брачен партньор Кийрън Хейлър, на 36.

Тя взе при себе си Instagram Story по-рано с явно известие за двете й дъщери принцеса и Бъни. Кейти показа откъс за родителството в платформата, който наподобява я накара да мисли за личните си деца.

Цитатът, споделен от Кейти в платформата по-рано, гласи: „ Искам щерка ми да може да каже „ майка ми беше мощна майка. Аз съм това, което съм, с помощта на нея. Тя в никакъв случай не се отхвърли, даже когато нещата станаха сложни. Тя направи всичко за мен. То идва от страница с името @undefeated.moms, коя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР