Кейти Прайс разкри, че планира да говори с дизайнер на

...
Кейти Прайс разкри, че планира да говори с дизайнер на
Коментари Харесай

Кейти Прайс разговаря с дизайнери на сватбени рокли, докато плановете с Джей Джей се загряват

Кейти Прайс разкри, че възнамерява да приказва с дизайнер на сватбени рокли за специфичен мотив, на фона на спекулациите, че е сгодена за колегата си Джей Джей Слейтър.

Двойката е сантиментално обвързвана от месеци и направи своя дебют на аления килим предишния месец. Кейти, 45, и Джей Джей, 31, станаха „ публични в Instagram “ единствено седмици преди този момент и от този момент двамата приказваха за романтиката в изявленията.

Оттогава има спекулации, че може да са се сгодили, откакто някогашният блестящ модел Кейти загатна за предложение неотдавна в обществените мрежи. Впоследствие се приказва, че тя възнамерява да се омъжи за Джей Джей, който е прочут с присъединяване си в Married at First Sight UK предходната година.

Кейти, която е била омъжена три пъти, приказва, че желае да се свърже с мода дизайнер, който беше основал една от сватбените й рокли, в своя подкаст Katie Price Show неотдавна. Тя обаче разкри, че желае дизайнерът, Ейдриън, да помогне с тоалет за идното турне онлайн на подкаста, вместо за потенц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР