Кейти Прайс настоя, че никой не може да вземе нейното

...
Кейти Прайс настоя, че никой не може да вземе нейното
Коментари Харесай

Кейти Прайс казва, че „никой не може да вземе къщата й“, след като отново беше обявена в несъстоятелност

Кейти Прайс настоя, че „ никой не може да вземе нейното имение Мъки “, откакто беше оповестена в неплатежоспособност за повторно.

Бившият блестящ модел, 45, беше разгласен в неплатежоспособност за повторно поради неплатен налог на стойност над £750 000. Кейти, която преди този момент беше оповестена в неплатежоспособност преди шест години, дължи £761 994,05 на HM Revenue and Customs. На малко чуване в Ролс Билдинг в Лондон по-рано този месец съдията по несъстоятелността и фирмите Себастиан Прентис сподели, че Кейти не е дала отговор на HMRC по отношение на дълга и я разгласи в неплатежоспособност.

Той съобщи: „ Няма отговор от длъжника. Документите са изрядни. Г-жа Прайс има забележителен дълг към HMRC и по тази причина ще издам заповед за фалит. Съдия Прентис сподели, че законопроектът „ произлиза от самооценки от 2020-2021 година и от 2021-22 година “ и включва налог общ приход, Данък добавена стойност, спомагателни такси и лихви.

След новината за нейния банкрут, Кейти се появи на събитие и се докосна до него, до момента в който на сцената разговаряше с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР