Кейти Прайс настоя, че не се разминава с нещата“, след

...
Кейти Прайс настоя, че не се разминава с нещата“, след
Коментари Харесай

Кейти Прайс твърди, че не й се „разминават нещата“, докато реагира на втория фалит

Кейти Прайс настоя, че „ не се разминава с нещата “, откакто беше оповестена в неплатежоспособност за повторно, това време заради неплатена данъчна сметка от над 750 000 английски лири.

Бившият блестящ модел, който за първи път беше разгласен в неплатежоспособност през 2019 година, дължи колосалните 761 994,05 английски лири на приходите и митниците на HM. По време на малко чуване в Ролс Билдинг в Лондон арбитър Себастиан Прентис сподели, че Кейти не е дала отговор на HMRC по отношение на дълга и я разгласи за фалит.

Майка на пет деца Кейти беше заета да записва подкаст като вести за нея финансовите проблеми избухнаха в понеделник, като звездата съобщи: " Има ли? О, разкарай се! Наистина ли си сериозен, до момента в който седнал съм тук? Какво направих в този момент? " както й беше казано, арбитър още веднъж я е оповестил в неплатежоспособност.

„ Знам, че имах съд предходната или предходната седмица. Заради това, което се случва в живота ми, в действителност бях отписана, тъй като се занимавам със съществени неща “, Кейти, 45, продължи да изяснява...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР