Кейти Прайс казва, че отново е била посетена от призрак,

...
Кейти Прайс казва, че отново е била посетена от призрак,
Коментари Харесай

Кейти Прайс отново посетена от призраци, след като се бори да отдаде под наем обитаваното от духове имение Мъки за £6 000 на месец

Кейти Прайс споделя, че още веднъж е била посетена от фантом, до момента в който се бори да реалокира своето имение Мъки, откакто отсрочи кандидат-наемателите с призрачни истории.

45-годишната пусна на пазара своя дом с осем спални предходната година, като някогашният блестящ модел изиска колосалните £6000 на месец от евентуални наематели. Тя не съумя да откри никого, който да вземе удар и част от повода е, че тя намерено признава опасенията си, че площадката в Западен Съсекс е населявана от духове.

Тя предлага смразяващо „ доказателство “, че духът на малко дете броди из постройката и споделя, че има стая, в която дребният наследник Джет отхвърля да спи. Миналата година тя показа няколко призрачни фотоси от вкъщи си, за който тя твърди, че демонстрира фантом на назад във времето със „ сива дама “, която също живее на горния етаж. Но в този момент звездата споделя, че самата тя е била на посещаване и това я е ужасило - и още по-нетърпеливо да се измъкне.

Майката на пет деца не наподобява прекомерно обезпокоена, че говоренето...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР