Кейти Пери и Орландо Блум може да се разминат със

...
Кейти Пери и Орландо Блум може да се разминат със
Коментари Харесай

Малката тайна на Кейти и Орландо

Кейти Пери и Орландо Блум може да се разминат със сватбата през идващите месеци поради кoронавируса, само че напълно скоро ще станат родители на първото си общо дете.

Певицата и артистът са дружно от 2016 година с спиране от близо година. Като известни персони, те доста добре знаят какъв брой е мъчно да се запази една връзка, когато всички погледи да вперени в нея.

Но двамата са съумели да намерят салдото между тях , а Пери е уверена, че е разкрила и тайната за съвършените взаимоотношения.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от KATY PERRY (@katyperry) на Мар 29, 2020 в 2:19 PDT

В едно свое изявление тя споделя, че е значимо всеки от сътрудниците да дава нужната независимост на другия . Да, значимо е да чувстваш поддръжката и обичта на половинката си, само че би трябвало да имаш и опцията да гониш своите цели, да се развиваш.

Затова певицата счита, че е от значително значение всеки да е наясно с целите си на този стадий от живота, в който се намира. Така и индивидът до теб ще знае дали сега сте на една вълна или не. Ако не сте - някой ще би трябвало да направи компромис.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от KATY PERRY (@katyperry) на Фев 15, 2020 в 1:27 PST

Пери нееднократно е казвала, че умишлено или не си е избрала подобен сътрудник, който да успее да извади нескрито най-хубавата й версия и да я кара да продължава да се развива. И Блум е тъкмо това.
 Кейти Пери и първите фотоси на певицата с бременно коремче
Кейти Пери към този момент не се крие

Щастливо бъдещо мамче

След като са постигнали доста в своето кариерно развиване, Кейти и Орландо в този момент стоят дружно зад концепцията да станат законни брачен партньор и брачна половинка и родители на общото си дете, написа News18.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР