Кейти Пери е в журито на новия сезон от музикалното

...
Кейти Пери е в журито на новия сезон от музикалното
Коментари Харесай

Един плюс от пандемията според Кейти Пери

Кейти Пери е в журито на новия сезон от музикалното шоу American Idol и точно около уговорката си с него неотдавна споделя, че пандемията в действителност има и своите плюсове.
 Кейти Пери на 36
Кейти Пери в 34 обстоятелството

Защото някой има рожден ден...

Прочутото в целия свят музикално съревнование открива скрити гении от далечната 2002 година и неслучайно се спряга за най-въздействащото шоу в историята на малкия екран. Музикалното съревнование дава висок старт на куп известни музиканти като Крис Дотри и Дженифър Хъдсън.

А новият сезон, който започва на 14 февруари, по думите на Кейти Пери се обрисува " по-сладък отвсякога ", макар сложната 2020 година

В американското токшоу Live With Kelly & Ryan звездата изяснява взрива от мощни участници в идния American Idol с обстоятелството, че евентуално доста от тях са се явили на онлайн кастинга, без доста да му мислят, като просто са се отдали на фантазиите си.

" Пандемията тласка хората да следват фантазиите си ", цитират Кейти Пери от Cover Media.

И точно с големия и сложен гений на състезателите тя изяснява за какво шоуто, от което са тръгнали куп музикални идоли, не се назовава American Singer, а American Idol.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР