Кейти Пери е най-скъпо платената певицаАмериканската певица Кейти Пери оглави

...
Кейти Пери е най-скъпо платената певицаАмериканската певица Кейти Пери оглави
Коментари Харесай

Кейти Пери е най-скъпо платената певица

Кейти Пери е най-скъпо платената певица
Американската певица Кейти Пери оглави класацията на „ Форбс “ за най-високо платените изпълнителки на годината.

За 12 месеца, приключващи през юни тази година, Пери е спечелила 83 милиона $. Голяма част от приходите й идват от нейното концертно турне. Пери е изнесла към 40 концерта и за всяко излизане на огромната сцена е получавала към 1 милион $. Освен това, Кейти е спечелила към 20 милиона $ от присъединяване си като жури в шоуто „ Америкън айдъл “. „ Форбс “ напомня, че през 2015 година тя е спечелила 135 милиона $, а нейната фотография е била на корицата на списанието.

На второ място е Тейлър Суифт с 80 милиона $. Тя пусна нов албум Reputation, от който единствено за една седмица продаде към 2 милиона броя. Певицата също по този начин направи турне. По-голямата част от него излизаше отвън регистрирания интервал, в противоположен случай тя даже можеше да оглави класацията.

Бронзът е за известната изпълнителка на темп енд блус Бионсе, която е попълнила сметките си с 60 милиона $. При това миналите 12 месеца за нея са били много „ тихи “. Основните облаги на Бионсе идват от албума Everything is Love, който тя записа дружно със своя брачен партньор рапъра Джей Зи.

В първата петица влизат певиците Пинк с 52 милиона $ и Лейди Гага с 50 милиона $. Последната се изяви и като актриса. Тя извърши основната роля във кино лентата „ Роди се звезда “. На шесто и седмо място се намират Дженифър Лопес с 47 милиона $ и Риана с 37,5 милиона. Риана за последно е изнасяла концерти през 2016 година и в този момент печели главно от рекламата на долни дрехи.

Осмото и деветото място е непокътнато за не американки. Това са немската певица Хелена Фишър с 32 милиона $ и канадката Селин Дион, която е проработила с 1 милион $ по-малко. Последното десето място е за принцесата на попа Бритни Спиърс. Нейните приходи възлизат на 30 милиона $. /ТАСС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР