Кейти Пайпър ще липсва от шоуто си за закуска в

...
Кейти Пайпър ще липсва от шоуто си за закуска в
Коментари Харесай

Кейти Пайпър беше принудена да напусне телевизията за втора поредна седмица след адска операция

Кейти Пайпър ще липсва от шоуто си за закуска в ITV за втори следващ уикенд - откакто получи нежелана реакция от интервенция на очите.

40-годишната водеща и активистка разгласи предходната събота, че е претърпяла „ непредвидена здравна процедура “ и ще бъде сменена на дивана от Шарлот Хоукинс. А Кейти, която остана със съществени пострадвания и трайни белези след офанзива с киселина през 2008 година, в този момент няма да е задоволително добре, с цел да се върне тази седмица. В резултат на това 49-годишната Шарлот още веднъж ще я замести в Шоуто за закуска на Кейти Пайпър.

Източник сподели на Mirror: „ Кейти имаше много неприятна реакция към тази интервенция, което я остави в действителност зле. Колкото и да й се желае да се върне на дивана в събота, сега това просто не е реалистично и тя признава това. Тя се концентрира върху възобновяване си, с цел да може да се върне към най-хубавото си положение допустимо най-скоро. ITV се отнесоха в действителност с схващане и й споделиха, че би трябвало да отдели нужното време, преди да се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР