Кейти Холмс изглежда щастлива в последните месеци. И може би

...
Кейти Холмс изглежда щастлива в последните месеци. И може би
Коментари Харесай

Бившата съпруга на Том Круз се влюби в готвач

Кейти Холмс наподобява щастлива в последните месеци. И може би го заслужава след няколко двете си дълги предходни - 6-годишния брак с Том Круз и също толкоз траялата й спекулация с артиста Джейми Фокс. Сега тя е влюбена в готвач.

on Sep 13, 2020 at 1:15pm PDT

От септември месец насам в Ню Йорк и международните всемирски медии настойчиво се разяснява връзката на 41-годишната актриса с 33-годишния Емилио Витоло. Той работи в известния в Манхатън ресторант Emilio`s Ballato.

Може да не е началник готвач, само че италианецът е част от фамилния бизнес, който върви много сполучливо. Макар да не е лъскаво място със звезди Мишлен, ресторантът е известен измежду звезди като Джъстин Бийбър, Лени Кравиц, Риана и даже Барак Обама.

on Jun 13, 2019 at 7:59am PDT

on Feb 23, 2017 at 6:55pm PST

Емилио може да се похвали и с известни другари - Джо Джонас и Софи Търнър са освен чести клиенти, само че и негови близки, с които прекарва част от свободното си време.

on Oct 16, 2020 at 12:14am PDT

Единственият проблем пред щастието на Кейти и Емилио може да се окаже майка му. Типично в италиански жанр, тя не е от екстаз от връзката. Още повече, че дни, откакто синът й беше сниман да се целува с Холмс, той е развалил годежа си с 24-годишната Рейчъл пишат от Daily Mail.

on Sep 19, 2020 at 10:01pm PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР