Кейт Уинслет няма да хаби „ценна енергия“, критикувайки себе си

...
Кейт Уинслет разказва за скорошна травма на снимачната площадка и
Коментари Харесай

Кейт Уинслет разказва за скорошна травма на снимачната площадка и как тя е помогнала за укрепване на нейния начин на мислене, когато се е приближила да снима сцени с голота в новия си филм „Лий“.

Уинслет играе и продуцира филма, който разказва историята на пътя на Лий Милър от моден модел до военен кореспондент на Vogue по време на Втората световна война. Филмът включва пресъздаване на известна снимка, изобразяваща група приятели на Милър, наслаждаващи се на топлес пикник.

Уинслет играе ролята на Милър във филма и разкри в ново интервю за Vogue, публикувано в понеделник, че е претърпяла сериозна травма на гърба в първия ден от снимките – събитие, което е повлияло на способността й да спортува.

„Знаете, че трябваше да бъда наистина смела, за да позволя на тялото си да бъде най-меката версия на себе си и да не се крия от това“, каза тя пред изхода, добавяйки, че е представена по бикини в друга сцена.

Тя продължи: „И повярвайте ми, хората от собствения ни екип биха казали: „Може би просто искате да седнете малко“. И аз бих отишла: „Защо? (Заради) парченцето плът, което можете да видите? Не, така ще бъде!“

Уинслет обясни, че нейната увереност „вероятно произтича от това, че е била подложена на най-ужасното изследване и осъждане“.

„И всъщност бих отишла толкова далеч, че да кажа тормоз, от основните медии, когато бях на 20 години“, каза тя, малко след като Уинслет се появи в „Титаник“.

Всъщност, каза тя на изданието, почивката й от упражнения поради нараняването й беше „странно добра за мен, да се справя: трябва да бъда лесна към себе си“.

„Знам, че не трябва да хабя ценна енергия за критикуване на физическото си аз“, каза тя. „Мисля, че всяка жена е по-добре просто да каже: Вярвам в себе си. Няма значение какво мислят другите хора; това съм аз - да продължим с това.

„Лий“ е с участието на Уинслет, Александър Скарсгард, Марион Котияр, Андрю Райзбъроу и Анди Самбърг, а премиерата му беше на филмовия фестивал в Торонто в събота.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР