Кейт Уинслет беше удостоена с награда за цялостно творчество на

...
Кейт Уинслет беше удостоена с награда за цялостно творчество на
Коментари Харесай

Кейт Уинслет получи награда за цялостно творчество на филмовия фестивал в Мюнхен

Кейт Уинслет беше удостоена с премия за изцяло творчество на Международния кино фестивал в Мюнхен, заяви „ Холивуд рипортър “.

 

Публиката в " Дойчес спектакъл " ръкопляскаше, когато Уинслет излезе на сцената, с цел да одобри премията си и да показа европейската премиера на новия си филм - биографичната лента Lee (Лий) на режисьора Елън Курас, в който Уинслет играе военния фотограф и някогашен модел Лий Милър.

 

„ Сякаш съм кино звезда “, сподели тя шеговито. „ Не, в действителност, нормално не се отнасят по този начин с мен... Просто ще я приема “, добави тя.

 

Наградата за изцяло творчество или още CineMerit в Мюнхен беше връчена на носителката на „ Оскар “ от Дейвид Крос, немският сътрудник на Уинслет от кино лентата „ Четецът “ (The Reader). Той напомни, че за първи път се срещат преди 16 години, когато той е едвам на 17 години. „ Бях взел участие единствено в два кино лентата и преди малко бях напуснал учебно заведение. А ти беше Кейт Уинслет “.

 

Актрисата описа и за кино лентата " Лий ", план, по който работи осем години. Това е и първият филм, в който е пълновръстен продуцент.

„ Не мога да допускам, че го направихме “, сподели тя за кино лентата, който е отдаден на основно десетилетие от живота на Лий Милър. Бившата моделка Лий Милър се трансформира във боен фотограф, като работи за „ Вог “ (Vogue) от фронтовата линия на Втората международна война, с цел да снима емблематични моменти на спора и бруталността на фашизма. Тя прави и потресаващи фотоси на лагерите на гибелта в Бухенвалд и Дахау.

 

Филмът ще бъде пуснат в кината в Съединени американски щати през септември тази година.

Тазгодишното издание на филмовия фестивал в Мюнхен продължава до 7 юли.

 

Източник Българска телеграфна агенция

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР