Кейт се завръща през юни месец, след близо половин година

...
Кейт се завръща през юни месец, след близо половин година
Коментари Харесай

Кейт се завръща! Обявиха кога принцесата на Уелс ще се появи в обществото

Кейт се завръща през юни месец, след близо половин година отстъствие от светския живот. Това оповестиха от двореца, когато изненадващо стана ясно, че принцесата ще се върне чак за военния церемониал през юни.

 

Само преди ден тя беше уловена от фотографите, до момента в който се придвижваше към дома си в Уиндзор, дружно с майка си Карол Мидълтън. Смята се, че двете са посетили учебното заведение на децата и Карол връщаше щерка си в двореца.

 

Кейт носеше тъмни очила и изглеждаше очевидно изтощена. По всичко наподобява, че принцесата не е в най-хубавата си форма след интервенцията, без значение от прогнозите и изказванията на двореца.

 

Все още остава мистерия от какво е била оперирана принцесата, само че се счита, че няма рак или друго сходно заболяване. Освен това тя самата се старае да не дава никакви изказвания във връзка положението си.

 

" Кейт е добре и се оправя чудесно. Тя ще се върне към публичните си отговорности след Великден ", беше сбития отговор на персоналния й секретар, във връзка бъдещите изяви на Катрин.  Но се оказа, че тя ще се появи много след Великден, защото възобновяване очевидно не минава по проект. 

 

Принцесата на Уелс е отпуск по болест от началото на февруари, когато беше оповестено, че ще претърпи интервенция и ще остане две седмици в лечебни заведения. Дори крал Чарлз нямаше толкоз дълъг болничен престой, което тормози мнозина.

 

Каквато и да е повода, очевидно Кейт се възвръща сполучливо. Друг е въпросът до по кое време ще й е нужно време, с цел да се върне в обществото като бъдеща кралица.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР