Кейт Пайпър била красиво момиче с прекрасна кариера пред себе

...
Кейт Пайпър била красиво момиче с прекрасна кариера пред себе
Коментари Харесай

Нападател заля красива водеща с киселина, но тя не се предаде! Днес изглежда прекрасно и вдъхновява хиляди жени

Кейт Пайпър била красиво момиче с прелестна кариера пред себе си и проекти за бъдещето. Работела като телевизионна водеща и модел. Животът й внезапно се трансформирал в призрачен сън.



Един ден отишла на сантиментална среща с мъж на име Даниел Линч. Срещата прераснала в пъкъл, който трансформирал целия й живот. Мъжът я нападнал, измъчвал и изнасилвал. Когато съумяла да избяга, се страхувала да отиде в полицията и тъкмо това било огромната й неточност.

Заедно със своя другар изнасилвачът измислил перверзен проект по какъв начин да накаже жертвата си. Причакал я и лиснал в лицето й киселина посред оживена, лондонска улица. Нараняванията били ужасяващи, можела да загуби окото и носа си. Имала грозни изгаряния по лицето и врата.



След години Кейт съумяла да се възвърне от страшното нахлуване. Има зад тила си десетки интервенции и в този момент е по-силна от когато и да било. Не се тормози да приказва за претърпяното и пробва да защищити други дами да не изпаднат в нейната обстановка.



Така Кейт се е трансформирала в инспирация за десетки дами по света. Дори е основала фондация за лекуването на жертви на такива набези. Днес има до себе си мъж и е щастлива майка.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР