Кейт Мидълтън за първи път се появи с маска на

...
Кейт Мидълтън за първи път се появи с маска на
Коментари Харесай

Отговорна и красива: Кейт Мидълтън с лятна рокля и флорална маска

Кейт Мидълтън за първи път се появи с маска на лицето по време на посещаване в благотворителна организация.

Херцогинята на Кеймбридж беше видяна да носи маска за първи път, до момента в който беше в Sheffield baby bank, която предлага доставки на съществени принадлежности за майки в потребност.

Тя бе облечена в доста красива бяла лятна рокля и бе покрила лицето си с елегантна флорална маска на лондонската марка Amaia. Предпазното средство коства 15 паунда и към този момент е изцяло разпродадено, откакто херцогинята се появи с модела.
Кейт Мидълтън и принц Уилям се забавляват, само че не не помнят за маските! 25 фотоси  Кейт Мидълтън и принц Уилям се забавляват, само че не не помнят за маските!  Кейт Мидълтън и принц Уилям се забавляват, само че не не помнят за маските!  Кейт Мидълтън и принц Уилям се забавляват, само че не не помнят за маските!  Кейт Мидълтън и принц Уилям се забавляват, само че не не помнят за маските!
Кейт сподели, че е била впечатлена от „ храбростта “, показана от родителите след предходно посещаване на сходен план.

 кейт мидълтън принц уилям Getty/Gulliver

Преди това по време на пандемията публичните изяви на херцогинята нормално се изчерпваха с посещаване на годежи навън или посредством видео диалог.

Принцът на Уелс се пошегува, че му е била дадена маска от тартан, до момента в който херцогът на Кеймбридж носеше здравна маска, когато посетиха оборудване на Групата за имунизиране в Оксфорд.

 кейт мидълтън принц уилям Getty/Gulliver

Катрин посети Baby Basics UK в Южен Йоркшир, с цел да управлява предоставяне на дарения, при които огромни търговци на дребно като John Lewis, Marks & Spencer, Sainsbury's и Tesco дават повече от 10 000 продукта на бебешки банки в цялата страна.

Кейт и принц Уилям посетиха и Кардиф, където се срещнаха с локални бизнесмени. За случая Кейт бе заложила още веднъж на флоралната си маска и на свежа флора рокля, която сме виждали да носи и преди няколко години.

 кейт мидълтън принц уилям Getty/Gulliver
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР