Кейт Мидълтън вече 11 години е част от английското кралско

...
Кейт Мидълтън вече 11 години е част от английското кралско
Коментари Харесай

Уроците, които Кейт Мидълтън учи от кралица Елизабет

Кейт Мидълтън към този момент 11 години е част от британското кралско семейство. За това време тя не просто съумя да завоюва сърцата на британците, само че и черпеше вода от извора за това по какъв начин би трябвало да се държи една бъдеща кралица.

Когато един ден принц Уилям стане крал, Кейт ще бъде в ролята на кралица консорт.

И за задачата тя се възползва да взима " уроци " от най-хубавия източник - Елизабет II. " Катрин се учи посредством наблюдаване ", споделя кралската биографка Сали Бедел Смит пред People. Тя знае кое се взима под внимание. Научила е доста от кралицата. "
 Снимка 577224
 

Макар да ги дели възрастова разлика от 56 години, в действителност Елизабет II и Кейт много си наподобяват в няколко връзки: тихия издръжливост, безспорната поверителност и цялостната честност към Короната.
 Снимка 573393
 

Бедел Смит акцентира, че мнението им за политически въпроси в никакъв случай не се чува, а общественият им имидж е прецизно следен. Освен това Кейт следва негласното мото на кралицата: " Никога не се обяснявай и в никакъв случай не се оплаквай ".
 Снимка 583097
 

От People допълват, че въпреки да е съвременна жена, херцогинята на Кеймбридж се преценява и е приела всички правила на вековната институция на английската корона. " Може да звучи като непривлекателна и скромна добродетел, само че е значима, с цел да бъдеш сполучлив зъбец в кралското зъбчато колело ", споделя авторката на Elizabeth: Queen and Crown Сара Гристууд.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР