Кейт Мидълтън се завърна у дома, след като остана в

...
Кейт Мидълтън се завърна у дома, след като остана в
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън напусна болницата, отбелязвайки „добър напредък“ след коремна операция

Кейт Мидълтън се завърна вкъщи, откакто остана в болничното заведение близо две седмици, откакто се подложи на планувана коремна интервенция.

„ Принцесата на Уелс се завърна вкъщи в Уиндзор, с цел да продължи възобновяване си от интервенция. Тя напредва добре “, показа в понеделник представител на двореца Кенсингтън.

Изявлението включва признателност и благодарност към личния състав в Лондонската клиника, където Мидълтън претърпя интервенцията си.

„ Семейство Уелс продължава да е признателно за хубавите пожелания, които са получили от цялостен ​​свят “, приключва изказването.

42-годишната Мидълтън няма да се върне към служебните си отговорности, до момента в който не получи здравно позволение за това – евентуално не преди Великден.

Междувременно принц Уилям ще възобнови своите кралски задължения, откакто грижите и възобновяване на брачната половинка му бъдат уредени.

Въпреки че не беше разкрито от какво тъкмо е била лекувана Мидълтън, Page Six научи, че въпреки да е било „ огромно “, не е свъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР