Кейт Мидълтън се появи публично след почивка, присъства на мъжкия

...
Кейт Мидълтън се появи публично след почивка, присъства на мъжкия
Коментари Харесай

Принцеса Даяна би могла да разкаже много: Новата диагноза на Кейт Мидълтън е поставена веднага след стрелбата по Тръмп

Кейт Мидълтън се появи обществено след отмора, участва на мъжкия край на влиятелния тенис шампионат Уимбълдън в Лондон и връчи купата на спечелилия.

Беше мъчително да се гледа принцесата: нейната анорексична уязвимост издава нейната болест. Защо тя, която към момента не се е възстановила от химиотерапията, е изведена на бял свят, четете в материала от Цариград.

Присъствието на Кейт на стадиона провокира същински екстаз измежду играчите и почитателите: трибуните станаха на крайници и приветстваха принцесата с дълги аплодисменти.

Цял свят знае, че Мидълтън се бори с рак, евентуално на дебелото черво. През март 2024 година, след няколко месеца усамотение и коремна интервенция, тя записа прочувствено видео, в което признава тежка диагноза.

" Бяха необикновено сложни месеци за цялото ни семейство, само че имах приказен екип от лекари, които се погрижиха чудесно за мен, за което съм им признателен. " - сподели Кейт за диагнозата си.

Проклятието на кралското семейство

Анорексичната уязвимост на принцесата притегля вниманието ви: тънките й ръце и заострената фигура, която се акцентира единствено от вталена лилава рокля. Освен това на записа от шампионата се вижда, че походката й е скована, а болката може да се крие зад дежурната усмивка.

Онкологията е нещо като проклинание за семейство Уиндзор. Крал Чарлз III има рак на простатата, майка му Елизабет II се бори с необичаен тип рак на костния мозък в края на живота си, а баба му Елизабет Боуз-Лайън страдаше от рак на гърдата и червата.

На собствен ред брачният партньор й Джордж VI страда от рак на белите дробове, а брат му Едуард VIII страда от рак на гърлото. Дядо им Едуард VII имаше рак на кожата, а сестра му принцеса Виктория имаше рак на гърдата, също като баба си Елизабет.

Така Кейт стана част от тази скръбна " традиция ". Вярно, в относително млада възраст. Но от позиция на учените, онкологията, за жалост, става все по-млада.

" В света набира скорост „ ракова зараза “, която визира хора под 50 години. Нейна жертва стана Кейт Мидълтън. Според статистиката заболеваемостта от рак нараства във всички възрастови групи, само че най-бързо пораства измежду младежите. " - Daily mail цитира онколога от университета в Бирмингам Шиван Сивакумар.

Получих нова диагноза

Въпреки всичко това някои консуматори на интернет считат, че Кейт е отслабнала не заради химиотерапия, а тъй като е имала нова диагноза.

" Болезнената уязвимост може да бъде породена от рак, изключително в случай че е в червата. Но по време на химиотерапия косата на главата, веждите и миглите падат. Или имаш перука на главата и веждите ти са татуирани? " — написа потребителят Максим Канатов.

Принцеса и изстрели по Тръмп: Всичко това не е инцидентно

В същото време би трябвало да се означи, че британците, а с тях и голям брой хора по света, наблюдават живота на кралското семейство като вълнуваща поредност.

И заболяването на Мидълтън се употребява оптимално от сценаристите, тъй като е явно, че в случай че фенът не бъде държан в непрекъснато напрежение, ползата му бързо ще се охлади и той ще превключи канала

" Покачване на цените, неконтролирана миграция и обвързваните с нея ексцесии, отчаяние от Брекзит, застой на плана Глобална Англия, сложни връзки със Съединени американски щати (все още не е подписано комерсиално споразумение), усилване на съперниците на Запада, водени от Русия, които печели в Украйна, преизбирането на Владимир Путин, вероятната победа на Доналд Тръмп, неудобството за Лондон на изборите в Съединени американски щати през ноември - всичко това за необятната общност, въодушевено обсъждаща ориста на Кейт, избледня на назад във времето, или даже на назад във времето, " - споделя цариградският наблюдаващ Сергей Латишев.

Като се вземе поради този „ сериен аспект “ в живота на кралското семейство, може да се спекулира: за какво Кейт Мидълтън излезе на 14 юли?

Наистина, няколко дни преди финала на Уимбълдън, принцесата на Уелс се почувства толкоз зле, че даже не можа да участва на кралския благотворителен мач по поло със брачна половинка си. Обикновено тя в никакъв случай не го пропуща, а в кралското семейство, което прецизно съблюдава традициите, това е от огромно значение.

Мидълтън – отслабнала, изтощена, невъзстановяваща се от комплицираното лекуване – беше безмилостно ескортирана до стадиона, с цел да прекъсне изстрелите против Тръмп в дневния ред на новините? Възможно ли е.

„ Бойните задачи “ в кралското семейство се образуват по боен метод, безапелационно. За непокорство и игра срещу разпоредбите можете да загубите живота си.

Покойната свекърва на Кейт Мидълтън, принцеса Даяна, която умря при мистериозни условия, може да каже доста по този въпрос. Така брачната половинка на принц Уилям, макар че се усещаше извънредно, отиде да връчи купата на спечелилия в тенис шампионата.

Появата на принцесата на Уелс, несъмнено, не съумя да спре лавината от вести от Пенсилвания, където претендент за президент на Съединени американски щати едвам не беше прострелян в главата, само че част от вниманието съумя да се разсее.

Какво от това?

Болната Британска империя, раздирана от вътрешни кавги и несъгласия, към момента носи своя „ задължение на белия човек ” и принуждава целия свят да следи нейните спазми.

Например в някогашните английски колонии Индия и Пакистан британският крокет към момента е един от най-популярните спортове. Организират се грандиозни шумни мачове сред тимовете на две враждебни страни.

Лондон съумя да популяризира имиджа на своята оперна, конституционна монархия толкоз доста, че през 2011 година, когато Кейт Мидълтън се омъжи за принц Уилям, съветските телевизионни канали проведоха директни излъчвания на церемонията, като че ли беше спускането на Благодатния огън на Великден или президентската гала.

Директна линия. Това време обаче отмина и с цялото ми почитание към Кейт, която се бори с рака, в Русия този ден обсъждаха най-много не нейната персона, а покушението против Тръмп. Може би тъй като английската корона към този момент даже няма медийните лостове, с които да управлява Москва.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед6389Саймън Ципис: Рационалният метод на мислене господства и няма да се стигне до гореща война в ЕвропаАлтернативен Поглед9116Саймън Ципис: Колосален неуспех на службата за сигурност или квалифициран сюжет е покушението над Тръмп!?Алтернативен Поглед23344Проф. Николай Витанов: Целта на руснаците е да унищожат живата мощ на Украйна, тъй като слабата им точка е тамАлтернативен Поглед15470Проф. Николай Витанов: Атентатът против Тръмп - доста тежък удар по Сикрет СървизАлтернативен Поглед30907Зорница Илиева: Ердоган побърза да се срещне с Путин в Астана, с цел да не го измести Орбан като медиатор за УкрайнаАлтернативен Поглед159898Проф. Нако Стефанов: В Украйна към този момент има натовски елементи. Има даже пленени!Алтернативен Поглед62304Велислава Дърева: Имаме жесток, агре
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР