Кейт Мидълтън се обажда на принц Хари през нощта, за

...
Кейт Мидълтън се обажда на принц Хари през нощта, за
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън се обажда на принц Хари през нощта. Защо?

Кейт Мидълтън се обажда на принц Хари през нощта, с цел да се помирят. Принцесата на Уелс, с цел да избегне гнева на брачна половинка си принц Уилям, се пробва да се свърже с по-малкия му брат късно през нощта.

Източници споделят, че Кейт е общувала с херцога на Съсекс по време на „ нощни диалози “, защото се е надявала да „ проправи пътя за дълготраен мир с цялото семейство “, пише Mirror.

Въпреки това Уилям " доста ясно даде да се разбере, че към момента не е подготвен да седне с Хари ", с цел да се опита да поправи обтегнатите им връзки.

След като принц Хари и Меган Маркъл се реалокираха в Съединени американски щати през 2020 година, те предизвикаха редица кавги, които подкопаха репутацията на английското кралско семейство. Авторът на записките " Spare " приказва за борба с по-големия си брат, кавги сред брачната половинка му и Кейт Мидълтън и расова дискриминация в Бъкингамския замък.
 Принц Хари, Кейт Мидълтън и принц Уилям Принц Хари, Кейт Мидълтън и принц Уилям Снимка: Getty Images
Източник сподели, че Кейт е призовала Хари да не се тревожи за „ краткотрайни неуспехи “ на фона на анулираната им договорка със Spotify.
 Принц Хари, Кейт Мидълтън, Меган Маркъл и принц Уилям Принц Хари, Кейт Мидълтън, Меган Маркъл и принц Уилям Снимка: Getty
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР