Кейт Мидълтън се е скарала със сестра си Пипа, съобщават

...
Кейт Мидълтън се е скарала със сестра си Пипа, съобщават
Коментари Харесай

Меган Маркъл се превърна в ябълката на раздора! Годеницата на Хари успя да скара бременната Кейт Мидълтън и...

Кейт Мидълтън се е скарала със сестра си Пипа, оповестяват английските медии, базирайки се на източник, непосредствен до херцогинята на Кеймбридж. Оказало се, че херцогинята е спряла да поддържа връзка с роднината си, тъй като прекарва извънредно доста време в компанията на Меган Маркъл. По-рано медиите на Острова не спираха да пишат, че Кейт не се отнася отзивчиво с бъдещата брачна половинка на принц Хари. Но, съдейки по фотосите, които неотдавна се появиха в Инстаграм, излиза наяве, че тя въпреки всичко е съумяла да се сприятели с американската актриса.



На фрагментите, направени преди коледната работа в Сандрингам, се виждат принц Уилям, бременната му брачна половинка, принц Хари и годеницата му, които вървят дружно и се усмихват. А в текста към поста се прецизира, че четиримата отиват дружно на църковната гала в храма „ Света Мария Магдалена”.





Позовавайки се на източник, непосредствен до херцогинята, " Celebrity Insider " отбелязва, че Кейт и Пипа са се скарали съществено поради Маркъл. По думите му, Мидълтън почнала да отделя доста време на новата си другарка, с която сега живее под един покрив, и на практика е престанала да поддържа връзка със сестра си, с която преди се чувала по телефона всеки ден. Източникът твърди още, че Пипа непрекъснато предизвика кавги поради ревността си.

Припомняме, че през 205 година английските медии оповестиха, че Пипа и принц Хари са имали краткотрайна връзка. Отношенията им обаче завършили след няколко срещи. Двамата бързо разбрали, че не си подхождат и прекратили връзките си.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР