Кейт Мидълтън - принцеса, херцогиня, бъдеща кралица и жена, която

...
Кейт Мидълтън - принцеса, херцогиня, бъдеща кралица и жена, която
Коментари Харесай

Дръзка принцеса: Кейт Мидълтън се отдаде на тайно 24-часово парти с много текила и щедри бакшиши

Кейт Мидълтън - принцеса, херцогиня, бъдеща кралица и жена, която просто желае да разпусне. Именно това направи Кейт през уикенда, когато скрито посети музикален фестивал за електронна музика в Норфолк и бе снимана да се забавлява дружно с група другари.

Принцесата изглеждаше извънредно повърхностно, когато беше видяна от почитател на фестивала " Хоутън " в Норфолк, Англия, през уикенда - и изглеждаше подготвена да се развихри!
                             

С черни тесни дънки, маратонки и секси черна блуза, показваща голите ѝ плещи, Кейт се беше отдала на пиянство на коктейли с текила и танци. Визията ѝ бе допълнена от причска със спусната коса, прибрана зад ушите си, с цел да покаже чифт златни обеци, които приличаха на обеците Sezane, които тя носеше в Аскот през юни.

Облеклото ѝ сигурно се различаваше от нормалните ѝ облекла, които тя носи за извънработни събития, напомняйки за стила, които Мидълтън имаше, преди да се омъжи за принц Уилям през 2011 година

Kate Middleton flashes hint of skin in off-the-shoulder top for rare casual outing at music festival
— Page Six (@PageSix)
24-часовият музикален фестивал се отличава с доста техно и хаус мелодии и въпреки да наподобява като извънредно излизане за принцесата, събитието се организира на обширната територия на имението на приятелите ѝ Houghton Hall.

Според медиите Мидълтън е била на посетители на дългогодишните си другари Дейвид Чолмъндели и Роуз Ханбъри - дамата, с която принц Уилям беше упрекнат в спекулация преди няколко години.

" Кейт се колебаеше, само че в последна сметка се съгласи и участва с огромна защита ", оповестява пресата. Принц Уилям не е бил дружно с нея.

Принцесата на Уелс, която се вижда да държи коктейл на фотосите, също по този начин е била видяна да " поръчва пикантни маргарити " по време на празненството.

Оказва се, че Кейт и компанията ѝ са си прекарали в действителност добре, тъй като са оставили 700 паунда бакшиш в едно от местата за хранене във фестивалната зона.
 Кейт Мидълтън преди да стане принцеса  Кейт Мидълтън преди да стане принцеса  Кейт Мидълтън преди да стане принцеса  Кейт Мидълтън преди да стане принцеса
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР