Кейт Мидълтън посети Уелс със съпруга си принц Уилям във

...
Кейт Мидълтън посети Уелс със съпруга си принц Уилям във
Коментари Харесай

Вижте как един 4-годишен джентълмен очарова Кейт Мидълтън, както никой досега!

Кейт Мидълтън посети Уелс със брачна половинка си принц Уилям във вторник. Това е първото пътешестване на кралската двойка в страната, откогато станаха принц и принцеса на Уелс ден след кончината на кралица Елизабет Втора.

Докато посещаваше избавителната станция на RNLI Holyhead, с цел да се срещне с членове на екипажа, доброволци и други, подкрепени от локалното звено, 40-годишната принцеса претърпя прочувствена среща с едно доста особено 4-годишно момче на име Тео Кромптън. То носеше в ръката си дребен букет, който персонално трябваше да връчи на принцесата на Уелс.



При срещата на двамата обаче разчувстваното момченце изпадна в подобен изблик на наслада, който елементарно може да се долови от фотографията. Също толкоз възторжена от срещата, Кейт одобри розите и приклекна до дребния благородник, до момента в който Уилям постепенно се приближаваше към тях.



След визитата на станцията за избавителни лодки двойката направи къса разходка до Marine и Café Bar Holyhead, с цел да се срещне с хора от дребните предприятия и организации като Coastguard и Sea Cadets.

Следобед кралската двойка се насочи на юг към крайбрежния град Суонзи, с цел да посети преустроената черква „ Св. Тома “, превърната във въодушевяващ публичен център, предлагащ жизненоважни дарения за стотици майки и бебета в потребност. 



Принцеса Кейт сияеше в стилно пурпурно палто, което тя бе комбинирала с изящен напълно черен отбор, включващ необятни панталони с колан, лек плетен пуловер, чифт токчета и дребна черна чанта.



Принц Уилям изглеждаше грациозен в морскосиния си костюм, вратовръзка в същия цвят и кафяви велурени обувки.

Впоследствие двамата посетиха Marine и Café Bar Holyhead, където се срещнаха с хора от локалния бизнес и организации, в това число бреговата защита и морските кадети. 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР