Кейт Мидълтън отдавна е получила признанието на модните експерти по

...
Кейт Мидълтън отдавна е получила признанието на модните експерти по
Коментари Харесай

Тя е най-стилната кралска особа. Не, не е Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън от дълго време е получила признанието на стилните специалисти по света и несъмнено е една от най-стилните кралски особи в историята. Меган Маркъл също е на път да бъде приета за фешън икона. Но знаете ли, че има още една дама от кралско родословие, която също има изискан усет? Всъщност, съгласно мнозина тя е по-стилна от Кейт и Меган. Това е кралицата на Йордания – Рания.

Красивата дама получава купата, когато е единствено 28-годишна. Днес, 20 години по-късно, тя наподобява все по този начин зашеметяващо, а стилът й става все по-величествен с времето. Кралицата се радва на съвсем 5 милиона почитатели в Инстаграм, където с горделивост показва изисканите тоалети, с които се появява на разнообразни събития.

Сред обичаните й дизайнери са Александър Маккуин и Валентино. И за разлика от доста кралски особи, Рания носи самоуверено ярки цветове и принтове. Освен това, тя напълно не се тормози да демонстрира раменете си.

Именно смелостта и стилните решения на кралицата на Йордания ни карат да й се възхищаваме, даже повече в сравнение с Кейт Мидълтън. /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР