Кейт Мидълтън определено внася настроение в новата си кралска роля!

...
Кейт Мидълтън определено внася настроение в новата си кралска роля!
Коментари Харесай

Малък кавалер: вижте как едно 4-годишно момченце очарова Кейт при посещението ѝ в Уелс

Кейт Мидълтън несъмнено внася въодушевление в новата си кралска роля!

40-годишната Кейт посети Уелс със брачна половинка си принц Уилям във вторник, отбелязвайки първото си пътешестване, откогато станаха принц и принцеса на Уелс  след гибелта на кралица Елизабет.

Докато посещаваха избавителната станция на RNLI Holyhead и се срещнаха с членове на екипажа, доброволци и други помощници от локалното звено, принцесата имаше и по-специална среща с 4-годишно момченце на име Тео Кромптън .

Тео изглеждаше разчувствуван да поздрави кралската персона персонално, като радостно ѝ подари дребен букет. Също толкоз разчувствана, Кейт одобри розовите рози и приклекна за по-близък диалог. След малко към тях се причисли и принц Уилям, който също изглеждаше удивен от дребния джентълмен, усмихвайки се необятно.

 Кейт Мидълтън принц Уилям Уелс Getty

След визитата на станцията за избавителни лодки, двойката направи къса разходка до Marine и Café Bar Holyhead , с цел да се срещне с хора от дребни предприятия и организации.
 Запознай се с новия ти най-хубав другар за бърза и ефикасна битка с проблематичната кожа! Edna предлага Запознай се с новия ти най-хубав другар за бърза и ефикасна битка с проблематичната кожа!
Следобед кралската двойка се насочи на юг към градското крайбрежие на Суонзи , с цел да посети преустроена черква, която е превърната в преуспяващ публичен център, в който се обитава хранителна банка, която поддържа над 200 души седмично, и Swansea Baby Basics, която раздава съществени продукти за уязвими майки в целия град. Кейт взе участие в мрежата на бебешките банки още по времето на пандемията и преди този момент е сортирала и разтоварвала пратки с дарения за майки и бебета в потребност.
 Кейт Мидълтън и принц Уилям на посещаване в Уелс  Кейт Мидълтън и принц Уилям на посещаване в Уелс  Кейт Мидълтън и принц Уилям на посещаване в Уелс  Кейт Мидълтън и принц Уилям на посещаване в Уелс
Малко преди двойката да дойде в Св. Тома, църковните камбани биеха с „ Бог да пази краля “ и някои от 300 наблюдаващи, събрани в тясната улица, запяха мелодията.

Принц Уилям и принцеса Кейт бяха удостоени с купите принц и принцеса на Уелс от крал Чарлз III единствено един ден откакто кралицата умря в замъка Балморал в Шотландия на 8 септември. Висшите членове на кралското семейство отидоха в Уелс незабавно щом това беше на практика допустимо – единствено ден след края на кралския печал.

► 

Това беше изключително вълнуващо посещаване за тях. Близки до двойката също споделят, че Уелс има особено място в сърцата им – като първия им дом, където живееха, когато принц Джордж е роден, и отразено в решението им да вземат Джордж и Шарлот в Кардиф през уикенда, когато честваха Платинения празник на кралицата по-рано тази година.

Уилям и Кейт възнамеряват да се върнат в Уелс преди края на годината.
 Кейт и Уилям с първа поява след погребението на кралицата  Кейт и Уилям с първа поява след погребението на кралицата  Кейт и Уилям с първа поява след погребението на кралицата  Кейт и Уилям с първа поява след погребението на кралицата
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР