Кейт Мидълтън определено може да бъде обявена за супер човек,

...
Кейт Мидълтън определено може да бъде обявена за супер човек,
Коментари Харесай

Ето го доказателството, че Кейт Мидълтън е свръх човек

Кейт Мидълтън несъмнено може да бъде оповестена за супер човек, супер майка, свръх жена и по този начин нататък и по този начин нататък...

Причината е следващото доказателство от страна на херцогинята на Кеймбридж, с което тя сподели, че не е по-различна от всички останали дами и майки с доста ежеднвени отговорности.

Оказа се, че Кейт е завела на учебно заведение дребния 5-годишен принц Джордж в деня след раждането на третото й дете принц Луи през месец април. Това в действителност звучи впечатляващо, тъй като множеството от нас знаят какво е чувството на женското тяло в първия ден след раждането... Някои от нас към момента са в болничното заведение, други са на легло, само че Кейт Мидълтън, припомняме, беше изписана от болничното заведение още на същия ден, в който роди.

 g

Всичко това споделя кралския хроникьор Ребека Инглиш, която следи живота на кралското семейство от близко.

Въпреки че за нас тази постъпка е невероятна, родителите в учебното заведение на Джордж очевидно не са толкоз добре ситуирани към героичните подвизи на херцогиня Катрин.

"Никой не обръща чак такова внимание на това по какъв начин и по кое време Кейт води детето на учебно заведение. В класа има и дете на модел на Виктория Сикрет, уверяваме ви, че татковците са доста по-заинтересовани от нея, в сравнение с имат интерес към Катрин... ", споделя майка от учебното заведение.

Въпреки това, не можем да не похвалим половинката на принц Уилям, защото не всяка известна жена би решила да прави сама майчинските си отговорности... изключително когато най-вероятно има толкоз помощници, които могат да й спомагат, и въпреки всичко има 3 деца, едно от които - родено преди часове сега на тази постъпка.

 g

 картинка мобилно приложение една апп Edna.bg

 картинка мобилно приложение една апп Edna.bg
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР