Кейт Мидълтън може и да се забърка във , крал

...
Кейт Мидълтън може и да се забърка във , крал
Коментари Харесай

Ново бебе в кръга на кралското семейство

Кейт Мидълтън може и да се забърка във " ", крал Чарлз се бори с рак, както и към този момент някогашната му снаха Сара Фъргюсън. Братът на някогашната му брачна половинка принцеса Даяна пък призна, че е претърпял полово принуждение.
 Чарлз Спенсър, братът на принцеса Даяна, призна, че е бил жертва на полово принуждение като дете
Братът на принцеса Даяна - жертва на полово принуждение

Какво споделя Чарлз Спенсър в записките си

И въпреки всичко около кралското семейство и обвързваните с него има и положителни вести. Например за бебето на лейди Кити Спенсър - щерка на Чарлз Спенсър, към този момент упоменатият брат на принцеса Даяна.

33-годишната Кити се омъжи през 2021 година за 63-годишния Майкъл Люис - английски предприемач с южноафрикански корени. До момента не беше съобщавано, че двамата са станали родители, само че русокосият модел употребява Осми март, с цел да заяви тази вест.

" За мен да съм твоя майка е насладата на живота ми, мъниче. Обичам те абсолютно. Честит Ден на майката на всички, които честват през днешния ден ", написа Кити в Instagram. Текстът е към малко видео, на което я виждаме с бебе в ръце.

До момента лейди Спенсър не беше съобщавала да е бременна, а от фотосите виждаме, че бебето към този момент е най-малко на няколко месеца. От мненията на сестра й Амелия пък разбираме, че е момиченце: " Моята съвършена племенница ", написа тя.

се сгодява за магната Майкъл Люис още през 2019 година Сватбата е две години по-късно, продължава цели три дни във Villa Aldo Brandini в Рим, а Доменико Долче и Стефано Габана персонално са се погрижили за всички тоалети на булката.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР