Кейт Мидълтън може и да е фен на т.нар. бърза

...
Кейт Мидълтън може и да е фен на т.нар. бърза
Коментари Харесай

Как Кейт Мидълтън тормози дизайнерите

Кейт Мидълтън може и да е почитател на така наречен бърза мода , като нееднократно ни е показвала какъв брой добре й стоят облекла на марки като Zara, само че не може да скрие и влечението си по бутиковите тоалети. Именно на тях залага за специфични мотиви и рядко бърка.

Но по-запознатите с трендовете и моделите, които се демонстрират на ревютата, са забелязали, че облеклата на Кейт Мидълтън са по-различни от тези за останалите клиенти.

И в това няма особена изненада, тъй като херцогинята на Кеймбридж би трябвало да се преценява с съответни условия по отношение на визията си. А кой дизайнер би отказал да преправи модела си, с цел да му направи тя най-хубавата реклама?

Още откогато стана брачна половинка на принц Уилям през 2011 година, Кейт Мидълтън има привилегията да си избира дизайнерски облекла и да нанася корекции по тях . Последният образец за тази процедура е роклята й на Jenny Packham, чиято кройка е преправена по този начин, че деколтето да бъде задоволително за херцогиня.

 Снимка 391808

На първия си ангажимент след късия отпуск по майчинство Кейт се появи в музей в Лондон с красива туид рокля на Erdem - една от обичаните марки на кралския двор. Моделът кардинално е с дребна, изрязана част навръх корема, която Мидълтън е прикрила с колан.

 Снимка 391809

През септември 2016 година херцогинята накара мнозина да скочат против нея поради дръзкия избор на тоалет. Става дума за рокля на обичания й Alexander McQueen в бяло, декорирана с червени детайли.

Всъщност, истинският модел е много по-къс, само че особено за Кейт е направена численост с друга дължина, с цел да доближава съвсем до коляното. Не можем да отречем, че тази рокля ни е една от обичаните в дрешника на херцогинята. Особено с тези червени обувки и чанта.

 Снимка 391811

През април 2016 година Мидълтън заложи на ментовозелена рокля от дантела за едно от събитията по време на аудиенция в Бутан.

 Кейт Мидълтън като млада и по какъв начин се трансформира стилът с годините
Кейт Мидълтън се срами от тези фотоси

Каква беше, каква стана

Докато истинският тоалет е с изцяло транспарантна горна част, разкриваща прекомерно доста за една херцогиня, този на Кейт, още веднъж на марката Temperley London Desdemona, е прилежно гарниран с парче плат в същия цвят, което да я направи по-прилична и подобаваща , написа Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР