Кейт Мидълтън живее в истински ад и това не е

...
Кейт Мидълтън живее в истински ад и това не е
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън живее в ад! Уелската принцеса излежда на 65, а е едва на 41 год.!

Кейт Мидълтън живее в същински пъкъл и това не е небивалица на медиите. В последното се увериха персонално поданиците на кралството преди дни, когато видяха своята принцеса. Кейт присъстваше на работа, отдадена на падналите бойци, служили за родината си.

Докато крал Чарлз и принц Уилям поднасяха цветя на мемориала, Кейт Мидълтън и Камила Паркър бяха на балкона на вътрешното Министерство. Какъв бе ужасът на хората да видят, че двете дами, чиято разлика в годините е 35 лета, наподобяват като наборки?!...

И не, не преувеличаваме. Уелската принцеса се появи толкоз състарена в лицето, че мнозина с лекост й дадоха 65 години, до момента в който действително тя е още едвам на 41. За съпоставяне ще кажем, че Джей Ло е на 54, Шакира е на 46, над 50 е и Холи Бери и още, и доста още звезди, които наподобяват като дъщери на Кейт сега.

Видът на Кейт, която разполага с най-модерните и скъпи способи за поддържане на младостта, не е доказателство за нищо друго, с изключение на за това, че живее в призрачен сън с Уилям. Отдавна се приказва за забежките на принца, който навъртял няколко любовници и пет пари не давал за възприятията на жена си.

Уелската принцеса е на ръба, само че търпи. Все още търпи, поради отговорностите, които има като брачна половинка на Уилям. Но мнозина я поучават да избере себе си пред кралството, с цел да бъде щастлива.

Тагове: Кейт Мидълтън принц Уилям крал Чарлз Камила Паркър Уелската принцеса Любовници
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР