Кейт Мидълтън и принц Уилям вече имат официален видеоканал в

...
Кейт Мидълтън и принц Уилям вече имат официален видеоканал в
Коментари Харесай

Стоплящият сърцето разговор на Кейт Мидълтън с 5-годишно момиченце, което се лекува от левкемия

Кейт Мидълтън и принц Уилям към този момент имат формален видеоканал в YouTube , където споделиха запис от телефонен диалог сред херцогинята на Кеймбридж и финалистка във фотографския ѝ план “Hold Still” .

Снимка на 5-годишната Мила е измежду фрагментите, които попадат в галерия и фотокнига, събираща моменти от от интервала на локдауна във Англия през 2020 година Седмица преди формалните ограничения от предишния март, фамилията на Мила взема решение да се изолира в разнообразни семейства, защото петгодишното дете се намира в четвърти месец от химиотерапия поради остра лимфобластна левкемия . Нейният татко Скот и по-голямата ѝ сестра Джоди я посещават всеки ден и застават до прозореца за Мила.



„ Добро утро, Ваше Кралско Височество “ , споделя Мила при започване на диалога с Кейт Мидълтън, която отвръща: „ Добро утро. Боже мой, толкоз си възпитана, Мила! “

Говорейки с херцогинята за първата среща с татко си след началото на изолацията, тя споделя, че е била „ толкоз сюрпризирана “. На фотографията, озаглавена „ Защита на Мила “ , момичето е с лице и ръце до прозореца, до момента в който гледа към своя баща.

В един миг от диалога детето пита херцогинята дали е облечена в костюм. „ Опасявам се, че сега не нося костюм на принцеса, Мила “, дава отговор Кейт Мидълтън. След като схваща, че обичаният цвят на момичето е розовият, прибавя: „ Ще би трябвало да си намеря розова рокля. Надявам се, че един ден, Мила, нека се срещнем и тогава ще запомня да нося розовата си рокля за теб “, а след тези думи детето възкликва радостно.

Във видеото чуваме Кейт Мидълтън да разговоря и с майката на Мила - Линда , която споделя, че интервалът на изолираност ѝ е разрешил да се концентрира върху лекуването без никакво спиране.

Телефонният диалог е един от многото записани през есента на 2020 година сред Кейт Мидълтън и финалистите от изложбата “Hold Still” на Националната портретна изложба, означават от. Според информацията от двореца Кенсингтън с този план херцогинята и галерията канят „ хора от всички възрасти от цяла Англия да изпратят фотопортрет, изработен по време на първия локдаун “.

От подадените 31 000 изображения са определени 100 финални портрета, показани за първи път в цифрова галерия и издадени в книгата „ Стой спокойно: Портрет на нашата нация през 2020” ( “Hold Still: A Portrait of Our Nation in 2020”) . Книгата е в продажба от 7 май и служи като спомен за самостоятелните и споделени прекарвания във Англия по време на пандемията от COVID-19. (Припомнете си тук: )

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР