Кейт Мидълтън и принц Уилям събраха всички погледи при появата

...
Кейт Мидълтън и принц Уилям събраха всички погледи при появата
Коментари Харесай

Скандал на коронацията: Кейт Мидълтън с грозен „жест“ към крал Чарлз III НА ЖИВО

Кейт Мидълтън и принц Уилям събраха всички погледи при появяването си в Уестминстърското абатство за коронацията на крал Чарлз III.

Принцът и принцесата на Уелс се появиха в приповдигнато въодушевление, когато дойдоха в Уестминстърското абатство тази заран – съпроводени от двете им най-малки деца, принцеса Шарлот и принц Луи.

Кралската двойка поведе децата в абатството, с цел да означи историческото събитие, до момента в който огромният им брат дойде настрана. Заедно с други членове на кралското семейство, бъдещият крал и кралица излязоха, с цел да станат очевидци на коронясването на крал Чарлз III и Камила, кралицата-консорт.

Междувременно Кейт бе заложила на прелестен наследник тоалет. Синьо и алено са типичните кралски цветове и тук принцесата на Уелс е спазила дрескода. Оказва се обаче, че тя е нарушила друго предписание съгласно английския уебсайт „ Експрес “.

Дали това обаче е знак на пренебрежение към бащата на брачна половинка й или заобикаляне на разпоредбите, ще се проучва от специалистите по-натам.

Мидълтън се появи с флорална диадема на главата, вместо обичайна тиара, която би трябвало да носи. Първите мнения на експертите по кралски етикет, е че това демонстрира потъпкване на кралските й отговорности.

Принцеса Шарлот бе приказна, поставила тиара на главата си, която е тъкмо като тази на майка й. Момиченцето е облечено в бяло. / 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР