Кейт Мидълтън и принц Уилям са на Карибите! Херцогът и

...
Кейт Мидълтън и принц Уилям са на Карибите! Херцогът и
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън и принц Уилям на турне в Карибите и защо не са добре дошли

Кейт Мидълтън и принц Уилям са на Карибите!

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж кацнаха в Белиз в събота, с цел да дадат началото на едноседмичната си обиколка.

Двойката съставлява бабата на Уилям - кралица Елизабет, по време на обиколката си на Карибите, която ще ги води и до Ямайка и Бахамите, защото се отбелязва платиненият празник на монарха, който отбелязва 70-годишния ѝ престой на трона.

 кейт уилям кариби Getty

Кейт, която отдаде респект на знамето на страната хазаин, като носеше наследник дантелен костюм с пола на Jenny Packham и подобаващ клъч, и Уилям, който носеше светлосин костюм, бяха посрещнати от генерал-губернатора на Белиз Фройла Цалам и брачна половинка ѝ Даниел Мендес.

След формалното им посрещане на летището те се насочиха за среща с министър-председателя на Белиз Хуан Антонио Брисеньо, който е по-известен като Джони Брисеньо.Това турне е първата им взаимна публична задгранична обиколка от началото на пандемията COVID-19 и се организира от името на бабата на Уилям - кралицата, и по този метод ще предадат посланията на монарха на хората от Карибите, споделя кралски източник.
 Посрещане на херцога и херцогинята на Кеймбридж в Белиз  Посрещане на херцога и херцогинята на Кеймбридж в Белиз  Посрещане на херцога и херцогинята на Кеймбридж в Белиз  Посрещане на херцога и херцогинята на Кеймбридж в Белиз
Беше разкрито, че херцогът и херцогинята на Кеймбридж са възнамерявали в неделя да посетят какаова плантация в подножието на планината Мая в Белиз, само че това към този момент е анулирано, откакто жителите на селото проведоха митинг против колониализма и потреблението на футболно игрище от кралските особи за кацане на хеликоптера им.

В петък селяни от Индиан Крийк бяха снимани с плакати, на които пишеше: "Принц Уилям да напусне земята ни ".

Кралски източник удостовери, че визитата е анулирано заради "чувствителни въпроси ", свързани с общността в Индиан Крийк, и в този момент двойката ще посети друго място.

Дворецът Кенсингтън отхвърли да разяснява.

Местният юношески водач Дионисио Шол добави

"За нас това в действителност е персонално, изключително поради държанието. Организаторът сподели, че би трябвало да им позволим да употребяват футболното игрище и че хората идват в нашето село и то би трябвало да наподобява добре. Даването на заповеди на водачите на общността не се отрази добре на общността ".

Кейт Мидълтън и принц Уилям започнаха първия цялостен ден от обиколката си из Карибския басейн в неделя с посещаване на друга какаова плантация в Белиз. Вместо в началото плануваната плантация, двойката посети фамилната плантация за какао и шоколад Che'il Mayan Cacao Farm and Chocolate Factory в селището Maya Center Village, където обиколи фермата и се срещна с процеса на произвеждане на шоколад.

 кейт уилям кариби Getty

Кейт, която носеше синя рокля и сламен клъч, и Уилям видяха от първа ръка по какъв начин суровото какао се трансформира в световноизвестния шоколад на маите.

"Изглежда толкоз елементарно! " Кейт сподели на екскурзовода, до момента в който той извличаше ловко какаовите зърна от шушулката.

По време на демонстрацията Кейт опита и да смели няколко какаови зърна. Докато опитваха шоколад, Кейт сподели:

"Мисля, че децата ни ще ни завиждат ".
 Кейт Мидълтън и Принц Уилям на посещаване в какаова плантация в Белиз  Кейт Мидълтън и Принц Уилям на посещаване в какаова плантация в Белиз  Кейт Мидълтън и Принц Уилям на посещаване в какаова плантация в Белиз  Кейт Мидълтън и Принц Уилям на посещаване в какаова плантация в Белиз
Тъй като морската среда е от главно значение за живота на хората в региона, двойката ще се срещне и със експерти по запазване на околната среда, с цел да чуе за опазването на морската среда и за невероятните старания за възобновяване, които се поставят за опазване на скъпия бариерен риф в региона. По-късно през седмицата двойката ще пътува до Ямайка и Бахамските острови, където ще продължи визитата си в Карибите от името на кралица Елизабет

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР