Кейт Мидълтън и принц Уилям са изправени пред критики след

...
Кейт Мидълтън и принц Уилям са изправени пред критики след
Коментари Харесай

Принц Уилям планира да модернизира монархията

Кейт Мидълтън и принц Уилям са изправени пред рецензии след турнето си на Карибите. Сега двойката има намерение да води работата си като кралски представители по друг метод и да изостави старомодните способи.

Експертите са уверени, че когато херцогът и херцогинята на Кеймбридж се качат на трона, монархията ще бъде изправена пред огромни промени, предава OK Magazine.

Според кралския биограф Робърт Лейси, наследникът ще би трябвало да се отклони от нормалните правила. Внукът на Елизабет II възнамерява да модернизира монархията. На първо място, измененията ще обиден кралския метод „ в никакъв случай не се оплаквай, в никакъв случай не обяснявай “.

Според Лейси херцогът на Кеймбридж ще се откаже от тази тактика. „ На представителите на кралското семейство е неразрешено да приказват по избрани тематики. Принц Уилям обаче има вяра, че монархията би трябвало да изрази своята позиция и да приказва по чувствителни въпроси “, сподели кралският специалист, добави tialoto.bg.

Принц Уилям държи доста на реномето на кралското семейство и по тази причина дружно с татко си не желаят опетнения принц Андрю да се връща към отговорностите си. Именно това обаче ядоса херцога на Йорк, който се пробва да почисти опетненото си име и да продължи живота си като преди.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР