Кейт Мидълтън и принц Уилям показаха новия член на семейството.

...
Кейт Мидълтън и принц Уилям показаха новия член на семейството.
Коментари Харесай

Уилям и Кейт показаха новородения принц

Кейт Мидълтън и принц Уилям демонстрираха новия член на фамилията. Това е третото дете на херцогинята на Кеймбридж и английския престолонаследник. Момченцето проплака за първи път в 11.01 ч. локално време в лондонската болница " Сейнт Мери ".

 
Двойката към този момент има 4-годишен наследник Джордж и щерка Шарлот, която след седмица ще навърши три години.
 
Принц Уилям през днешния ден напусна лондонската болница " Сейнт Мери " и малко по-късно води там двете си деца принц Джордж и принцеса Шарлот, с цел да видят новороденото си братче, съобщи Ройтерс.

 
Третото дете на кралската двойка се роди в същата болница, където се появиха на бял свят принц Джордж и принцеса Шарлот.
 
Британският министър председател Тереза Мей изпрати благопожелания на херцога и херцогинята на Кембридж по случай раждането на бебето им. Името му ще бъде оповестено по-късно.

 
От двореца Кенсингтън оповестиха, че Нейно Кралско Височество херцогинята на Кембридж ще напусне болничното заведение " Сейнт Мери " довечера.

Известна като същинска фешън икона, херцогинята на Кембридж постоянно попадаше под светлините на прожекторите по време на бременността си. Вижте някои от най-интересните ѝ обществени изяви в фотоси:

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР