Кейт Мидълтън е в болница след неочаквана операция на корема,

...
Кейт Мидълтън е в болница след неочаквана операция на корема,
Коментари Харесай

Тежък удар за принц Уилям! Никой не очакваше това



Кейт Мидълтън е в болница след непредвидена интервенция на корема, а принц Уилям наподобява по-уплашен и обезпокоен от всеки път. Принцът на Уелс даде ясно да се разбере, че държи на брачната половинка си на първо място и не желае непотребна интервенция в персоналния им живот. Той беше засечен от фотографи, до момента в който напуща елитна лондонска клиника, откакто я посети.

По-рано през днешния ден дворецът излезе с публично изказване, че Кейт е постъпила в болница за интервенция на корема, която е предходна сполучливо. Следващите три месеца Катрин обаче ще остане вкъщи, с цел да се възвръща, само че не желае да разкрива аргументите за интервенцията.

" Кейт е непушач, с ниско телосложение, спортни привички, не пие - в действителност съвсем няма предпоставки към някакви болести. Затова е шокиращо, че се е наложило да бъде оперирана ", разясняват придворни. Все още не е ясно, каква е повода за интервенцията.

За Уилям обаче ударът е двоен, защото с изключение на Кейт и татко му, също ще се оперира. Кралят даже си разреши обществено да оповести истината за положението си и да показа по кое време ще се оперира. И паниките за принца са двойно по-големи около този факт.
 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР