Кейт Мидълтън е смятана за модна икона сред кралските особи

...
Кейт Мидълтън е смятана за модна икона сред кралските особи
Коментари Харесай

Предполагали ли сте, че може да видите Кейт Мидълтън в този вид?

Кейт Мидълтън е считана за фешън икона измежду кралските особи в продължение на доста години. Нейният жанр е безукорен. Тя постоянно наподобява елегантна и много женствена. Кейт обича класическите тоалети, съвършено скроени якета и блейзъри, както и елегантни рокли.

Модните облици на Херцогинята на Кеймбридж са постоянно част от визията й – без значение дали става въпрос за коктейл, излет или просто разходка. Тесните дънки в мобилни цветове и ватирани якета и жилетки пък са част от облеклото й за пътешестване, само че още веднъж постоянно всичко е доста деликатно подбрано.

Изглежда обаче, че даже фешън икона като нея е способна да се издъни пред феновете си и да ги остави без думи. Всички се чудят кой е отговорен за този нечовечен гаф.

Досега в никакъв случай не сме виждали Кейт Мидълтън в състезателен панталон. Това облекло провокира възторг.

Изборът й на облекло в последна сметка е подобаващ за събитието – тя е станала част от тренировката на тима по гърби на Обединеното кралство. Кейт взе участие във видео, на което се вижда, че демонстрира майсторски спортни умения.

Да, Кейт има повече скрити достойства, в сравнение с множеството хора си мислят. В спортно облекло тя наподобява не по-зле, в сравнение с в първокласните си коктейлни рокли.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР