Кейт Мидълтън е любимата снаха на принц Чарлз и топлите

...
Кейт Мидълтън е любимата снаха на принц Чарлз и топлите
Коментари Харесай

Любимата снаха на принц Чарлз

Кейт Мидълтън е обичаната снаха на принц Чарлз и топлите обятия и погледите сред двамата го потвърждават на 100%. Особено след обтягането на връзките с по-малкия му наследник Хари и другата му снаха - Меган Маркъл.

Кралската фамилия се събра в неделя вечер на аления килим на премиерата на най-новия филм за Джеймс Бонд в Лондон. Херцозите на Кеймбридж Кейт и Уилям вършиха компания на престолонаследника принц Чарлз и брачната половинка му Камила. Медиите на острова бяха безапелационни, че звездата на нощта е била херцогинята с нейната блестяща рокля и покоряваща визия.
 Кейт и принц Чарлз Българска телеграфна агенция
Повече от явно е, че принц Чарлз също не може да устои на чара на снаха си. Британските публицисти, които наблюдават от близко дворцовия живот в Лондон са безапелационни, че престолонаследникът е по-близък от всеки път с принц Уилям и Кейт, както и постоянно прекарва време с трите си внучета - Джордж, Шарлот и Луи.

Кейт също го назовава дядо
 Кейт и принц Чарлз Българска телеграфна агенция
Преди няколко месеца специалисти по четене на устни дешифрираха и какво са си споделили Кейт и принц Чарлз при една от обществените си срещи през лятото. Двамата се прегръщат топло, а херцогинята го пита: " Здравей, дядо! Как си? "

В началото на брака сред Кейт и Уилям, принц Чарлз е бил мощно обезпокоен, че със своя всемирски живот двамата могат да го засенчат като предстоящ крал на Англия. Според осведомените с кралските връзки обаче, херцогинята на Кеймбрижд станала толкоз близка с принца, че той въобще не запомнил за тези си терзания.

Това се засилило откакто той оценил огромните разлики сред двете си снахи и интригите, които Меган продължава да завихря след напускането си на кралската фамилия. Тя и принц Хари се реалокираха в Съединени американски щати, като преди този момент се отхвърлиха от работата си и привилегиите като висши членове на фамилията на кралица Елизабет II.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР