Кейт Мидълтън е херцогиня, съпруга на истински принц и бъдещ

...
Кейт Мидълтън е херцогиня, съпруга на истински принц и бъдещ
Коментари Харесай

Миналото, за което Кейт не иска да говори

Кейт Мидълтън е херцогиня, брачна половинка на същински принц и предстоящ крал, майка на три деца и образец зa подражателство на милиони дами. Но преди години чаровната госпожица е просто едно от тези девойки, които са обект на насмешки в учебно заведение и които ги одобряват много тежко.

Преди да отиде в университет и да срещне принц Уилям, Кейт приключва Marlborough College . Тази среща несъмнено трансформира живота й, само че преди нея се случва друга смяна, която прави тази допустима. В колежа скромната и много резервирана тийнейджърка се трансформира в уверена, млада дама.

Мидълтън взе участие в женския тим по хокей на колежа и основава другарства, които не престават и до през днешния ден, 20 години по-късно . Нейно другари от тези време са кръстници на децата й. Но преди да попадне в тази среда, която я построява като темперамент, бъдещата херцогиня има много неприятни прекарвания.

 Снимка 397587

Първоначално Кейт учи в девическо учебно заведение покрай дома си в Бекршир. Там обаче й е много мъчно да се спогажда с другите ученички. Самочувствието й удря нулата и родителите й схващат, че се постановат незабавни ограничения. Тогава идва и преместването й в по-либерално образователно заведение.

Заради подигравките, на които е била подложена всекидневно, Мидълтън даже развива екзема - кожно заболяване на нервна почва. Нос лед като отива в Marlborough College, Кейт се усеща свободна да бъде себе си.

Става душата на компанията, само че не си пада по пиянските запои. Набляга на спорта, само че не зарязва ученето. Изглежда добре и всички девойки й се възхищават. А всички момента я харесват, написа Daily Mail.

 Кейт Мидълтън, Шарлот, Джордж и една нарушена кралска традиция
Кейт Мидълтън против кралските обичаи

Какво си разреши на Коледа

И като й потегля по този начин, та цялостен живот. Мидълтън като че ли е орисана да бъде център на внимание и да се загатва с положително. А оня миг от детството й, когато рухва под напора на рецензиите и мненията по собствен адрес е този трамплин, който й е нужен, с цел да се построи мощния темперамент, който показва през днешния ден.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР