Кeйт Мидълтън е една от най-спортните натури в британския кралски

...
Кeйт Мидълтън е една от най-спортните натури в британския кралски
Коментари Харесай

Новата страст на Кейт

Кeйт Мидълтън е една от най-спортните натури в английския кралски двор. Редовните тренировки, дружно с хранителния режим, съумяха да й оказват помощ да се възвърне много бързо след трите бременности и раждания. А тренировките носят същинско наслаждение на херцогинята, изключително когато са разнородни.

Освен обичаните йога и аеробика, напоследък Мидълтън е добавила към заниманията си и един от желаните в детството си спортове - тенисът .

От няколко месеца херцогинята посещава уроци в частния Hurlingham Club, където се вихри с ракета в ръка под зоркия взор на треньор , както и на защитата, която не я изпуска от взор даже в залата.
 Снимка 456534

Според очевидци на тренировките на херцогинята, тя се оправя доста добре и в тениса и явно не е изгубила тренинг. А с изключение на Мидълтън, членове на първокласния клуб са и Шарлот и Джордж, които също постоянно посещават уроци по тенис на корт, написа The Sun.

Особено през летните месеци, само че и по-късно, тримата постоянно отиват в спортния клуб, упражняват, а по-късно сядам за по чаша чай, като едно нормално семейство. Ако изключих защитата, несъмнено. Херцогинята пък обича да бъде освен на корта, само че и във ВИП ложата на всички огромни тенис шампионати, провеждащи се в Лондон.
 Принц Уилям, Кейт Мидълтън и борбата им с пластмасата
Примерът, който ни дават Уилям и Кейт

Заедно във всичко

Така тенисът се трансформира в следващото фамилно занятие , съчетаващо наслаждение и физическа интензивност, след плуването и зимните спортове, които също са обичани на Уилям, Кейт и децата им.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР