Кейт Мидълтън днес, 9 януари, навърши 40 години. По този

...
Кейт Мидълтън днес, 9 януари, навърши 40 години. По този
Коментари Харесай

Ето как Кейт Мидълтън отбеляза 40-годишнината си

Кейт Мидълтън през днешния ден, 9 януари, навърши 40 години. По този мотив кралското семейство показа в обществените мрежи 3 прелестни портрета на херцогинята на Кеймбридж.

Специалната фототесия на брачната половинка на принц Уилям, която има три деца от него, е снимана предходната година в кралската ботаническа градина " Кю Гардънс " в Лондон. Фотограф е италианецът Паоло Роверси.

" В трите фотоси можете да забележите трите аспекта на личността на Кейт. Има нейната царствена страна – както можете да видите в класическия кадър, където тя гледа в далечината. Има по-неформален облик с алена рокля като съвременна жена на 40. И по-късно има непосредствен проект, който предлага по-интимна вероятност ", сподели източник от двореца пред " Дейли Мейл ".

На първия кадър Кейт Мидълтън е облечена в приказна бяла рокля, носи годежния си пръстен, а също по този начин перлени обици, които са принадлежали на починалата принцеса Даяна. Червената ѝ асиметрична рокля е дело на Alexander McQueen, а диамантените ѝ обици са взети назаем от частната сбирка на кралица Елизабет II. На третата фотография херцогинята е облечена в бяла рокля с нежна дантела.

И трите портрета ще бъдат изложени в Национална портретна изложба, която е под патронажа на херцогинята.

Заради следващата вълна от ковид на Острова Кейт Мидълтън ще отпразнува рождения си ден единствено с най-близките си другари и фамилията си в провинциалния им дом Анмър Хол в Норфолк.

Още от ШОУБИЗНЕС:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР