Кейт Мидълтън често прави пестелив избор с гардероба си –

...
Кейт Мидълтън често прави пестелив избор с гардероба си –
Коментари Харесай

Копирайте визията на Кейт Мидълтън за по-малко с одобрени от кралското семейство марки до 70% отстъпка

Кейт Мидълтън постоянно прави спестовен избор с дрешника си – кралската персона е виждана неведнъж да облича още веднъж обичаните си фешън продукти и аксесоари, също така тя не е срамежлива, когато става въпрос за извършване на покупки от известни марки.

Това значи, че не е нужно да харчите цяло положение, в случай че желаете да откраднете нейния жанр, и защото доста от тези търговците на дребно понижават продажбите, можете да пазарувате кралски утвърдени части на понижена цена. Въпреки че купувачите с орлови очи може би към този момент са сграбчили чантата Aspinal на принцесата на Уелс или нейните съвременни маратонки Veja, има по-малко известна комерсиална марка, която тя харесва - и сега те организират онлайн ликвидация с до 70% отстъпка.

Въпросната марка е ME+EM, английски лейбъл, който е класика, в случай че желаете да инвестирате във безконечни рокли, блейзъри, обувки и други Идеята на ME+EM е да основава облекла, които са ласкави, функционални и устоят постоянно, тъй че не е изненада, че Кейт Мидълтън е почитател. Ето...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР