Кейт Мидълтън беше изписана от болницата, след като отбеляза добър

...
Кейт Мидълтън беше изписана от болницата, след като отбеляза добър
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън се завръща в Уиндзор след коремна операция: „Постига добър напредък“

Кейт Мидълтън беше изписана от болничното заведение, откакто означи „ добър прогрес “ след нейната „ планувана коремна интервенция “.

42-годишната принцеса на Уелс се завърна вкъщи в Уиндзор в понеделник сутринта, където ще продължи да се възвръща при затворени порти до след Великден.

Майката на три деца прекара общо 13 дни в Лондонската клиника, преди да бъде отведена в Adelaide Cottage в Уиндзор, където се събра още веднъж с принц Уилям и трите им деца.

„ Принцесата на Уелс се завърна вкъщи в Уиндзор, с цел да продължи възобновяване си от интервенция. Тя напредва добре “, се споделя в изказване на двореца Кенсингтън в понеделник.

„ Принцът и принцесата желаят да изкажат голяма признателност на целия екип на The London Clinic, изключително на отдадения медицински сестрински личен състав, за грижите, които предоставиха. “

Уилям, който натисна спирачките на формалните си задължения, до момента в който Кейт беше в болничното заведение, се чака да възобнови служебните си отговорности, откакто принце...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР