Кейт Мидълтън беше домакин на първия си служебен ангажимент в

...
Кейт Мидълтън беше домакин на първия си служебен ангажимент в
Коментари Харесай

Ново начало за Кейт Мидълтън: вижте безупречната ѝ делова визия, която трябва да имате в гардероба си!

Кейт Мидълтън беше хазаин на първия си длъжностен ангажимент в замъка Уиндзор откакто получи купата принцеса на Уелс .

Съпругата на принц Уилям се срещна с осем специалисти от университетските среди, науката и бранша за ранна детска възраст, назначени да я поучават в работата ѝ към нейния Кралски фондационен център за ранно детство , споделя английското издание.

Принцесата показа, че е развълнува от нова акция, която ѝ следва . Макар за плана да не бяха споделени детайлности, Кейт сподели пред специалистите: „ Наистина съм разчувствана за идната седмица, ще излязат доста неща “, както и: „ Тази акция в действителност поставя основата за това за какво ранното детство има значение. “

41-годишната принцеса на Уелс разяснява, че то е обвързвано с оформянето ни като персони, оформянето на нашите взаимоотношения, прочувственото прекарване в детството и основаването на „ градивните детайли “ за това по какъв начин започваме да разбираме себе си и другите.

„ Това са в действителност комплицирани, огромни проблеми, които би трябвало да се прегледат “ , сподели тя. „ Но мисля, че от позиция на центъра една от главните основни области е по какъв начин да развием обществените и прочувствени умения, които са жизненоважни за по-късния живот. Как по-добре да управляваме и контролираме страстите си? Как да построяваме по-добре взаимоотношения? “
                             

Срещата се организира в Зелената стая за изобразяване в замъка Уиндзор , където са снимани известни портрети на починалата кралица Елизабет Втора.

За появяването си Кейт Мидълтън избра безупречно комбиниране в черно и бяло : сако на Alexander McQueen, панталон Roland Mouret, а внимание притегли бодито от Holland Cooper Cupro , което на пръв взор наподобява на риза. Впечатление на наблюдаващите направи и цената на дрехата в бяло, която се оказа скромна - продуктът може да бъде открит за 149 паунда.

С тази визия принцесата още веднъж сподели, че строгият настоятелен жанр ѝ отива , само че съумява и да му придаде мекост с излъчването си. Убедете се със фотосите в галерията тук:

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР