Кейт Лоулър отвърна на парти Карънс“, която я тролна, че

...
Кейт Лоулър отвърна на парти Карънс“, която я тролна, че
Коментари Харесай

Кейт Лоулър отвърна на „парти Карънс“, която я тролна заради арка от балон „Направи си сам“

Кейт Лоулър отвърна на „ празненство Карънс “, която я тролна, че направи своя лична арка от балон „ Направи си самичък “.

Бившата звезда на Биг Брадър, трансформирала се в водеща на „ Тази заран “, отиде в Instagram, с цел да показа фотоси на своите домашно направени украси за празненство, откакто призна, че „ в никакъв случай не е правила сходно нещо преди “ и е много горда от напъните си, изключително откакто всичко коства единствено £67 вместо 250 паунда, представени от експертите.

Тя се пошегува: „ Никога не съм се чувствала повече като Стейси Соломон (просто не толкоз креативна). Както и да е, откакто получих предложения от няколко компании, взех решение да опитам да направя моя лична табла за добре пристигнали и арка от балон за 70-ия рожден ден на тъщата през уикенда.

„ Купих белия сгъваем статив от Amazon за £16,99, които мога да употребявам още веднъж. Таблото за добре пристигнали, което купих от Etsy за £30, и комплекта с балонени арки, който купих от моя обичан нов уеб страница за обмисляне на празненства, Ginger Ray, за £...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР