Кейт, която по принцип е блестяща на подобни събития, този

...
Кейт, която по принцип е блестяща на подобни събития, този
Коментари Харесай

Състари се от нерви! Кейт Мидълтън цъфна с бръчки и сенки под очите след скандалите с Мeган

Кейт, която по принцип е блестяща на сходни събития, този път се появи с бръчки по лицето, очевидно напрегната и изтощена

Видимо състарена и със сенки под очите. Така наподобява Кейт Мидълтън в Бостън. Принцесата на Уелс и брачният партньор й са на посещаване на галавечеря за връчване на премиите във връзка със отбрана на земята, само че се оказва, че дейностите, подхванати от Меган и Хари са се отразили съществено на здравето й. Кейт, която по принцип е блестяща на сходни събития, този път се появи с бръчки по лицето, очевидно напрегната и изтощена. Въпреки че турнето трае единствено три дни, принцесата наподобява като че ли с месеци не е спала.

Дори и при гибелта на кралица Елизабет не изглеждаше толкоз съкрушена и отпаднала. Според медиите оттатък океана, престолонаследникът и брачната половинка му не притеглят никакво внимание, с изключение на с тоалети и външен тип. Това в допълнение се отразило на Кейт, която така и така е напрегната поради дейностите на Меган и Хари.

Както е известно, херцозите на Съсекс, разгласиха филмов откъс от биографичния си филм, в който описват за живота си в кралския двор. И дават обещание да разкрият в действителност съкрушителни секрети за фамилията. По всичко наподобява, че дейностите им са подкопали съществено престижа на Кейт и Уилям, което до толкоз е стресирало принцесата, че тя наподобява не на 40, а най-малко два пъти по-възрастна.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР