Кейт и Джери Маккан казват, че дъщеря им Маделин все

...
Кейт и Джери Маккан казват, че дъщеря им Маделин все
Коментари Харесай

Спомняте ли си Мади, която изчезна мистериозно преди 16 години? Случаят не е приключил 

Кейт и Джери Маккан споделят, че щерка им Маделин " към момента доста им липсва “, откакто означиха 16-ата годишнина от нейното изгубване на 3 май.

В обява във Фейсбук страницата " Официална акция за намиране на Маделин “ двойката написа:  " Все още липсва.... към момента доста липсва. "   Родителите  прибавиха:  " Трудно е да се намерят думите, с цел да предадем по какъв начин се усещаме. "

След това те разгласиха стихотворение от Клеър Поланд, озаглавено " Противоречието “, като споделиха, че то " резонира мощно с нас “.

Сърцераздирателното стихотворение гласи:  " Ти не си тук, аз не съм себе си, само че въпреки всичко ти приказвам по този начин “. Не мога да те задържа, само че го върша: апелирам, разреши ми да те държа в главата си и там, където си в този момент, хвани и мен ти “.

Те приключиха поста си с думите:  " Полицейското следствие продължава и чакаме пробив. Благодарим на всички за поддръжката – в действителност оказва помощ. “

Кейт и Джери към момента се надяват щерка им, която в този момент би трябвало да е на 19 години, един ден да бъде открита жива.

Кристиан Брюкнер, с обвинявания в педофилия, е живял във плантация покрай Прая да Луш през 2007 година Той е посочен като главен обвинен за изгубването на 3-годишната тогава Мади.

Но 45-годишният мъж, който излежава присъда в пандиза в родната си страна за обезчестяване, отхвърля да е забъркан. Миналата седмица обвиняванията против него в обезчестяване бяха оттеглени от немски съд.

Заподозреният не е упрекнат по делото " Маккан ", по което е разследван по съмнение за ликвидиране. Разследването стартира в Германия, откакто прокурорите откриха  " съответни доказателства " за нейната гибел.

Брюкнер беше упрекнат в няколко полови закононарушения, осъществени покрай мястото, където Маделин беше на отмора със фамилията си, преди да изчезне.

Прокурори в северния град Брауншвайг през октомври упрекнаха Брукнер в няколко обособени случая, включващи полови закононарушения, за които се допуска, че са осъществени в Португалия сред 2000 и 2017 година, оповестяват от vesti.bg
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР