Кейт Хъдсън показа перфектна фигура малко след третото си раждане.Не

...
Кейт Хъдсън показа перфектна фигура малко след третото си раждане.Не
Коментари Харесай

Кейт Хъдсън в перфектна форма 8 месеца след раждането

Кейт Хъдсън сподели съвършена фигура малко след третото си раждане.

Не са доста дамите, които могат да се похвалят с обстоятелството, че 8 месеца след раждането на детето си към този момент могат да се снимат за реклами на спортно облекло. Е, Кейт Хъдсън е една от тях.

Звездата роди третото си дете, дребната Рани Роуз, в края на предходната година и незабавно по-късно разгласи, че е решила бързо да влезе във форма. Сподели, че желае да го направи до края на пролетта поради роля във филм и наподобява реализира задачата си. И го потвърди с новата си фотография – на нея тя е облечена в личната си марка спортно облекло Fabletics.

“Харесва ми да опитвам нови тренировки и да хапвам допустимо най-здравословно. Ще се постарая да върша това, дружно с развъждането на децата, работата, фамилния живот и приятелките… и въпреки всичко ще опитам да запазя разсъдъка си”, пошегува се в обява в инстаграм Кейт.

Тя показа, че счита да реализира задачата си благодарение на компанията за здравословни артикули Weight Watchers.

По-късно през април звездата се похвали с триумфа си с друга фотография в обществените медии и сподели, че й остава още напълно малко до мечтаната фигура.

Пред списание Women’s health тя описа малко повече за тренировките си. Инструктурът й Никол Стюърт я срещнала с високо интентзивните тренировки на велоергометър Пелотон. Според актрисата това е един от най-хубавите способи да отслабваш, изключително в случай че разполагаш единствено с 20 минути дневно.

Освен това Хъдсън показа, че обича да танцува и да тича, по тази причина постоянно вмъквала този вид тренировки в рутината си.

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР