Кейт Гарауей се закле да бъде със съпруга си Дерек

...
Кейт Гарауей се закле да бъде със съпруга си Дерек
Коментари Харесай

Кейт Гарауей признава, че се бори със сълзещи очите дългове за грижите на Дерек Дрейпър

Кейт Гарауей се закле да бъде със брачна половинка си Дерек Дрейпър в болест и здраве и извърши брачните им клетви до дъно, като се грижи за него дружно с специалисти, които се грижат за него до последния си мирис.

Но в нов филм тя също по този начин ще изясни по какъв начин неговото непрекъснато лекуване е коствало £16 000 месечно, което е повече от заплатата й от ITV и я е предиздвикало да натрупа големи задължения. Телевизионната звезда разгласи, че брачният партньор й е умрял на 56-годишна възраст през януари, след продължителна борба с дълготрайните последствия от Covid.

Последната година от живота му е документирана в нова стратегия на ITV, в който Дерек приказва пред камера за първи път, казвайки: „ Искам да чуете моята история “. Той прибавя: „ Искам да бъда чут “. Филмът обаче се сблъсква непосредствено с действителността на битките на Дерек и той има своя болногледач Джейк, който му оказва помощ да влиза и излиза от хипербарна кислородна терапия, с цел да се опита да подкрепи възобновяване му. В друга сцена е показан треньор по мобилнос...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР