Кейт Гарауей сърцераздирателно каза Надявам се, че можете да ми

...
Кейт Гарауей сърцераздирателно каза Надявам се, че можете да ми
Коментари Харесай

Кейт Гарауей сърцераздирателно казва „Надявам се, че можете да ми простите“ след смъртта на Дерек Дрейпър

Кейт Гарауей сърцераздирателно сподели „ Надявам се, че можете да ми простите “, до момента в който се отваря към феновете на Good Morning Britain в изказване след брачна половинка Смъртта на Дерек Дрейпър. Тя също по този начин удостовери, че скоро ще се завърне в шоуто на ITV.

Психологът и публицист Дерек умря трагично в петък, 5 януари, след продължителна борба с затрудненията на ковид. Той се болести с вируса през 2020 година, което го остави със съществени увреждания на органите му. Кейт изпрати имейл изказване до приятелите си в шоуто на ITV в неделя, което беше прочетено от водещата Сузана Рийд в шоуто тази заран.

Тя удостовери, че Кейт скоро ще се върне на работа и помоли феновете да „ ѝ простят, че отдели известно време да си е у дома “ след гибелта на Дерек. Тя сподели, че Дерек е бил заобиколен от фамилията си, когато е минал.

В изказване на Кейт, прочетено от Сузана, тя сподели: „ Здравейте всички, доста ви благодаря за всички прелестни известия, които ми изпратихте.Наистина значи толкоз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР